Forside Nyhed Hanner Tæver Racestandarden
NYHED

Hvalpe-Olina-Rollo

Lidt om os Billede - galleri Link

Hurra hurra for et kuld hvalpe

mellem

Babbler's Forrest Brownie + Babbler's Love Love Love (Lotta)

Hvalpene blev født den 06/06-2015

De er 8 uger og rejse klar den 01/08-2015

Hvalpene er rejst hjemmefra, vi ønsker dem alt mulig held og lykke i fremtiden sammen med deres nye familier.

********

Hvalpene kom til verden via kejsersnit lørdag eftermiddag (d. 6/6) og alt gik efter planen, indtil Lotta natten til søndag begyndte at få vejrtræknings problemer, søndag lige over middag måtte Lotta indlægges og behandles for vand i bughulen og lungerne, hendes hjerte arbejdede på højtryk, så vi gav hvalpene flaske og afventede om Lotta ville klare sig igennem krisen, det gjorde hun heldigvis og hvalpene kunne igen putte ved deres mor.

I dag (d. 14/6) er det en uge siden, at vi krydsede finger for at Lotta ville overleve, hun passer nu selv hvalpene uden vores hjælp (vi nøjes med at nusse, kramme og kys dem alle fire), vi takker alle de hjælpsomme og omsorgsfulde beskeder og opkald vi har fået, de varmer i en krise situation. <3

Den 21/6 - Lotta har det rigtig godt, hun er nu over alle problemerne og passer hvalpene til højeste karakter, de 3 hvalpe store trives og er nu nogle små buttede basser, de har åbnet øjnene og om nogle dag kan de begynde at høre....

Den 05/07 Hvalpene trives og har nu været udenfor for først gang, vi har også haft besøg af et par søde hvalpekøber, hvoraf den ene familie har valgt at reservere en af drengene, hvilken bliver besluttet når familien kommer hjem fra ferien sydpå. Lotta har det godt og nyder rollen som mor..... :-)

Den 12/07 - Den sidste uge er fløjen afsted, hvalpene løber nu rundt i hele huset, de kommer med udenfor så snart det er tisse tid og for at lege, hvalpene har også holdt flyttedag, de sover nu ude under trappen når vi ikke er hjemme og om natten, de er virkelig søde, legesyg og med i alt hvad vi laver nu, vi nyder at vi nu holder sommerferie sammen med hvalpene.... :-)

Den 19/07 - Hvalpene er nu rundt over det hele, de elsker at tumle rundt udenfor og undre sig over regnen som gør alt våd. Hvalpene elsker besøg og vil gerne nusses, snakkes med og ligge i arm, der er stadigvæk en han, som ikke har mødt hans kommende familie. Lotta har det super godt, hun nyder hendes hvalpe og giver dem så meget mælk, at de ikke har den store lyst til hvalpefoder, men vi slapper af og nyder hendes omsorg, de skal nok få lært at spise inden de rejser hjemmefra....

Den 09/08 - Så er den først af hvalpene rejste hjemmefra og Lotta er så små ved at stoppe med at dige hvalpene, Xabine og Xago er også bleven ret gode til at spise hvalpefodret, de vil dog gerne stadigvæk have lidt start Royal Canin Start Musse i, så det får de, lidt forkælelse skal de jo opleve.... :-)

Den 16/08 - Vi har haft besøg af familie, som gerne ville hilse, nusse og kramme Xago, de overvejer en deres lille familie skal udvides med en hvalp/hund, så nu afventer vi om han skal være familie hund ved dem...... Lotta er holdt med at give Xabina og Xago mælk, nu slapper hun bare af sammen med hvalpene og hjælper dem med at undersøg haven og huset.....

Den 19/08 rejste Xago også hjemmefra til en rar familie, han skal nu kaldes Ollie, vi beholder selv Xabina som nu er startet op på hvalpetræning/socialisering, Lotta nyder roen og slapper af sammen med Xabina.

 Her er hvalpene 7 uger gammel...

Hvalp nr. 1 - Morberg's Xaro - er rejst til Møldrup

Hvalp nr. 2 - Morberg's  Xabina - RESERVERET

 

Hvalp nr. 3 - Morberg's Xago - Søger en familie.

 

 

Ved interesse for yderligger oplysninger om DKK stambog, pris, opvækst, forældre osv.....

 I er velkommen til at kontakte os, via mail kennel@morbergs.dk eller tlf. 97 95 92 82.

Tjekke os ud under Lidt om os, der kan i læse lidt om, hvordan vi har hunde/hvalpe, hvem vi er og hvad vi lavet med vores hunde.

Alle er velkommen på kikke tur, bare I ringer inden af hensyn til hundene/hvalpene og så I er sikker på at vi er hjemme og har tid. :-)

Vi ser frem til at høre fra interessere køber til vores dejlig hvalpe.

:-) Susanne og Jørgen Sørensen :-)